perjantai 8. elokuuta 2014

Länkien sovitusta ja länkikaavaa (Video)

Nyt on sitten länkikaavavideokin tarjolla. Kaikkea en muista sanoa, joten kysykää jos jäi joku ihmetyttämään. Sen ainakin unohdin sanoa, että valmiiseen länkikaavaan kannattaa merkitä ylä- ja alapää vaikka sanoilla "Ylä" ja "Ala", mutta seppä kyllä infoaa mitä pitää merkkailla.

Ja en ole raskaana vaikka ehkä siltä näyttää, se on ihan vaan läskiä. ;)

VIDEO LÖYTYY TÄSTÄ

Ja ne mainitsemani "märät läntit" tulee siis alemmas kuin näyttämääni kohtaan, yleensä lapaluun alaosan ja olkanivelen paikkeille. Ne näyttää siltä, että on hionnut, mutta tulevat vasta seuraavana päivänä. Sopimattomat länget (liian pitkät) on siis hiertäneet.

4 kommenttia:

 1. Kiitos jälleen hyvästä videosta!

  Iskä lupas tehdä meille setolkan, mutta arvaa vaan sopiko längetkään... Ihan liian lyhyet ja kapeat :( Maksaako mittatilauslänget ihan hunajaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alle 300 e on ollu miun. :) Työhevosharrastajien sivuilta löytyy seppiä.

   Poista
 2. Kiitos asiantuntevasta valjastusvideosta! Eilen valjastettiin ekan kerran suokkitamma länkiin ja meinasi mennä sormi suuhun että mites tämä nyt oikeen olikaan! �� videosta sai hyvät ohjeet

  VastaaPoista

En tietoisesti julkaise minkäänlaista perustelematonta negaa, sitä saa elämässä vastaansa muutenkin. Tämä on minun muumimaailmani. ;)