tiistai 26. elokuuta 2014

Minä tunnilla - huhhahhei... (Video)

Koulun kirjallisia tehtäviä (hevosjalostusportfoliota ja liiketoimintasuunnitelmaa) olen ahkerasti tehnyt tallihommien lisäksi viime päivät. Kuitenkin sunnuntaina reipastuin myös ratsastusrintamalla ja pyysin ystävääni Virvaa pitämään tuntia. Mira tuli kuvaamaan ja juu, ei tarvitse kenenkään enää kummastella miksi olen delegoinut ratsastamisen ja kisaamisen muille! :D Apua!

Noh, suurin shokki kuitenkin oli se, että leikkasin nyt sitten kauhealla ahdistuksella Selmalle pystytukan. Kyllä. Hoah. Noh, mutta ei paljoa menetetty:

Tässä kaikki mitä oli jäljellä...

Ei ihan heti noussut pystyyn tuo tukan kohta.

Toiselta puolelta.

Siinä koko leikattu tukka. Ei ollut kummoinen kimppu.
Nooh, ehkä se vähän siistimmältä näyttää.. Uskottelen myös itselleni, että kaula näyttää nyt myös pidemmältä. Ja asetuksen saa näppärästi katsottua. Kyllä kyllä. Hirveän hyvä ratkaisu oli. Itken itseni uneen. Byäääh.

Onneksi Hulda lohdutteli. Sillä oli pusupäivä.

Mira sai osansa.

Ja minullekin riitti pusuja.
Noniin, sitten päästäänkin taas siihen asian ytimeen. Huomasin että alle vuodessa voi hukata niin istuntansa, lihaksensa kuin toivonsakin. Taidan keskittyä puskailemaan...

Käynnissä onnistun istumaan melko asiallisesti.
Laukassa heijaan yläruumiilla.
Tämän kuvan jälkeen ei ole kenellekään epäselvää miksi en kisaa sillä itse! :'D Tämä se on kuulkaa sitä pohkeenväistöä, jottas tiedätte!! Voi hyvän tähden...
Todistusaineistoa Mira kuvasi myös videolle kolmen pätkän verran. Sieltä se karmea totuus paljastuu... Ja myös se, että on minulla kyllä helkkarin hieno hevonen! Se vaan toimii ja tekee, vaikka kuski on ihan kuutamolla! Ihana Sempula.

VIDEO 1

VIDEO 2

VIDEO 3

No niin, nyt kun on itsensä häpäisy suoritettu, voin vajota peiton alle takomaan päätä seinään. ;) Huomenna toivottavasti saadaan Selmalle kengät alle ja treenit pääsee kunnolla käyntiin!

4 kommenttia:

 1. Olet kyllä aikamoinen masokisti, kun laitat blogiin vain kaikkein huonoimmat hetket still-kuvista... Videolla meno näytti paljon paremmalta, ainakin minusta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä aina palauttaa itsensä maan pinnalle! :D Ei pääse kuvittelemaa taidoistaan liikoja. Mutta kiitos tsempistä. Itsestä se meno videolla oli aivan yhtä kamalaa. xD

   Poista
 2. Minusta on virkistävää, että blogien kiiltokuvamaailmaan mahtuu tämä toinenkin puoli. Arvostan!

  Mutta, kuten M tuossa totesikin, se ei mitenkään näyttänyt kamalalta videolla =)

  Repesin niin tuolle väistökommentille/-kuvalle ='D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muahha! :D No, suunta ei toivottavasti ole ku ylöspäin!

   Poista

En tietoisesti julkaise minkäänlaista perustelematonta negaa, sitä saa elämässä vastaansa muutenkin. Tämä on minun muumimaailmani. ;)