lauantai 2. elokuuta 2014

Jumppaa pumppaa (Video)


Puska-Pirkko. Hulda esittelee alla olevalla videolla myös esteratsun laukkaansa. ;)

Tänään oli vuorossa estetreenit ja teimme Sarin kanssa seitsemän osaisen innarisarjan joiden välit oli 3 metriä. Aluksi puomit oli maassa, sitten nosteltiin vähän kerrallaan ja lopuksi ne oli 70 cm lukuunottamatta kavalettiä siellä seassa. Hyvin venyi Selma tuolle välille. Tarkoituksena oli saada takapuolen ja selän vahvistumisen lisäksi etujalkoihin nopeutta. Selma saisi vikkelämmin kerätä etuset rinnan alle. Kuvasin videon jonka lopussa näkyy, että tuli ne etutöppösetkin lopulta terävämmäksi. Loppuraveissa Selma oli äärimmäisen irtonainen, letkeä ja hyväntuulinen. Sitä oli ilo katsoa!

VIDEO

Olen koko viikon katsellut Selmaa sillä silmällä ja ollut tyytyväinen sen ulkomuotoon. Vauvamaha on alkanut kadota, lihasta on tullut lommottaviin kohtiin ja siltikin sillä on kevyt rasvakerros kyljissä joten ruokinta ja treeni on mennyt nappiin imetystä ajatellen.

Hikinen esteratsu.

Pesun jälkeen kylmäyksessä.
Paljon on vielä työtä edessä, että se olisi kaunis lihaskimppu.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hah, meillä on aina niin kovin vakamieliset estetreenit! :D Kolme blondia joista yksi on hevonen, niin ei voi tulla muuta kuin nauru. Plus sitten tuo pikkuapina lisänä. <3

   Poista
 2. Hyvin näyttää treenipurreen! Selma näyttää hyvältä, hyvä teidän joukkue =)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kiitos! Hirvittävästi työtä vielä edessä, mutta kun Selma on niin vastaanottavainen ja kehittyy silmissä, niin mikäs sen mukavampaa hommaa. :) Kuukauden päästä saisi jo osallistua kisoihinkin, kun Hulda täyttää 4 kk. Jännää!

  VastaaPoista

En tietoisesti julkaise minkäänlaista perustelematonta negaa, sitä saa elämässä vastaansa muutenkin. Tämä on minun muumimaailmani. ;)