maanantai 11. elokuuta 2014

Enemmän eteen! (Videoita)

Mira pääsi katsomaan Vuokattiin virolaisen Annike Lavingen (tai miten se nimi taipuukaan) kouluvalmennusta ja ihastui. Tunneilla muodon ja kokoamisen sijaan keskityttiin enemmän saamaan hevosista liikettä irti, eli niitä ratsastettiin reippaasti eteenpäin ja pohkeeseen piti reagoida välittömästi. Näkemästään inspiroituneena Mira aloitti Selman eiliset treenit alkukäyntien jälkeen ravaamalla REIPPAASTI ympyröitä ja ihan vain uraa pitkin ja sitten samaa laukassa. Selma oli tänään hyvin letkeä muutenkin, mutta Mira sai siitä kyllä hienosti liikettä irti: takajalat tulivat todella pitkälle mahan alle ja etujalatkin nousivat ojentuessaan ennennäkemättömällä tavalla! Suu auki ihastelin. :D En kuvannut näitä alkuverkkoja, sillä Huldalla oli tänään pirupäivä ja se riekkui häiritsevästi juuri silloin ympäri kenttää ja latasi kerran kahden kavion potkun täysiä Selman kylkeen (noh, satulaan...) aivan Miran pohkeen viereen. Niinpä otin kakaran narun päähän jotta Mira sai keskittyä ratsastamiseen ilman vammautumisen riskiä.

Kun lihakset oli saatu lämpimiksi ja raajat liikkumaan letkeästi, Mira aloitti käyntityöskentelyn. Ympyrällä jumppaa takaosa sisällä ja etuosa ulkona. Tarkoituksena oli siis avata lapoja ja samalla myös pakara ja reisilihakset venyivät ja voimistelivat. Selmalla tuntui välillä olevan taas piuhojen kytkennät ristissä ja se koitti tehdä kovasti "jotakin" ja samalla räpsytteli hirveästi silmiään ja söi kuolainta, oli siis aivan pihalla ajoittain siitä mikä jalka mihinkin pitää laittaa ja minne nenä. ;)


Hei, Selmalle on jo tullut vähän lihasta ryntäille ja lavoillekin! :D


Venytystä alas, lavasta kiristää...


"En ällyy!" :D

Kauhukakara suunnittelee seuraavaa hyökkäystä.


Ravissa Mira teki taivuttavaa jumppaa.
Ylälinjan venytystä.

LAUKKATREENI-VIDEO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

En tietoisesti julkaise minkäänlaista perustelematonta negaa, sitä saa elämässä vastaansa muutenkin. Tämä on minun muumimaailmani. ;)