keskiviikko 27. elokuuta 2014

Kengättömyyden loppu ja koulutreenit

Tänään päättyi Selman 4 kuukauden mittainen kengätön kausi. Ja aika hienosti päättyikin! Selman kengitti nyt eri kengittäjä kuin tähän saakka ja kevyesti paineita yhtään lisäämättä ilmoitin heti kun ensimmäinen kavio irtosi maasta, että tässä ollaan sitten menossa Valtakunnalliseen Show-näyttelyyn parin viikon päästä. Että siihen malliin ne kenkulit sitten. ;) Ja voi pojat, tuli kyllä "siihen malliin" ja vähän päälle! Selma sai myös kokeilla lepuuttaa säihkysääriään standin päällä ensimmäistä kertaa elämässään. Ja tottakai se sujui hienosti. Eihän muuten voi ollakaan, kun tästä pörinä-pirkosta on kyse. Kännykkäkamera oli jostain syystä tänään epäyhteistyöhaluinen joten kaikki kuvat on kyllä nyt ihan tuhnuja.


Puudeli pedigyyrissä.

Hyvät berberit! Mutta huomio niistä takatassuun joka on hienosti standilla!

Tulipa nätit töppöset! Tässä etuset. Suppuvarpaisuus oli kuluttanut kaviota sisälaidoilta, mutta hienosti kengittäjä-Riitta ne taikoi kuosiin.

Etukavio sivusta

Takaset joista toinen valmis ja toinen vaiheessa.


Ja tottakai piti uudet tennarit myös koeajaa. Miran tuuppailupäivä, joten menoksi. Vettä satoi kyllä sitten ihan urakalla ja välillä piti mennä katokseen odottelemaan pahimman suihkun loppua. En tiedä sadepisaratko kameraa häiritsi vai mikä, mutta se ei tarkentanut tänään yhtään mihinkään. Mur.


Vinon suoristamista.
Mira teki Hannun vaakuna -tyyppisesti voltit nurkkaan ja keskittyi suoristamaan reilusti uran sisäpuolella. Selman ongelmat olivat tänään vinous ja vanha tuttu taipumisongelma oikeassa kierroksessa. Liikettä kyllä löytyi sitten senkin edestä, joten kengitys meni nappiin!Seisotaanko sitä paikoillaan vai ei?
 Laukka pyöri tänään molempiin suuntiin yhtä hyvin, mutta oikeassa kierroksessa oli taivuttaminen hankalampaa.

Loppuraveissa irtosi vielä hyvin letkeää liikettä.Vermon suoralla?
Onnistunut päivä kaikkiaan. Treenitkin onnistuu hyvin ilman Huldaa, Selma alkaa jo keskittyä eikä se hirnu ollenkaan. Hulda hirnuu vain silloin kun joku kulkee tallin ovesta. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

En tietoisesti julkaise minkäänlaista perustelematonta negaa, sitä saa elämässä vastaansa muutenkin. Tämä on minun muumimaailmani. ;)