torstai 18. syyskuuta 2014

Lanausta, Huldan liikettä ja kisasuunnitelmia

Selma on huilinut näyttelykeikan jälkeen eiliseen asti, jolloin se kävi ensin maastossa alkuverkkana ja sitten Miran kanssa jumppaili kentällä. Se on melko vino niin päin, että työntää takapäätään vasemmalle. Toisella takasella se myös ottaa edelleenkin lyhyempää askelta, joka on peruja vuoden takaisesta pistohaavasta nivuseen. Miran tarkat silmät näkivät epäsymmetrian takaa katsoen reisilihaksissa. Jossakin vaiheessa Miran liisinkiruunan, Mustin, tulee hieromaan joku meille uusi tuttavuus, toivottavasti saadaan Selmakin siihen käsittelyyn.

Tänään oli vuorossa kentän lanaaminen ja voi pojat että olen oppinut jo handlaamaan homman aika hyvin! :D Ei jäänyt YHTÄÄN koskematonta viirua lanan jälkien väliin!! Uskomatonta, mutta totta! Selma myös on kunnostautunut irtiotoissa eikä rytki enää ollenkaan lanaa liikkeelle. Se on hoksannut että rauhallinen työntö liikauttaa kuorman mukavammin kuin länkiä vasten poukkoilu. Huippua.

Mira lanasi urat vielä lopuksi uudestaan, kun minulla alkoi jo kumpparit painaa. Sain parit kuvatkin napsittua.Loppukävelytyksenä Mira ohjasajoi Selmaa ja jumppaili samalla väistöjä. Selmalla ei ole aiemmin sitä tehtykään, mutta selkeästi se sopi mamman putkiaivoille hyvin, koska nopeasti se oli aivan messissä hommassa.

Kisakalenteri näyttää tällähetkellä seuraavanlaiselta:

28.9. esteratsastuksen seurakilpailut (seuramestaruus), Lieksa/PiRat
 - 70 cm ja 80 cm /Sari

5.10. kouluratsastuksen seurakilpailut (seuramestaruus), Nurmes/PiRat
- heC Tutustumisluokan kouluohjelma (Rata A) ja heB:3 2009 /Mira

Odotukset eivät ole allekirjoittaneella kovinkaan suuret, mutta nähtäväksi jää miten käy. Pääasia että käydään vieraassa paikassa tekemässä jotain. Tämän vatipään kanssa tahkotaan varmasti aika kauan että voi edes haaveilla minkään sortin menestyksestä. Mutta parhaamme yritetään ja riittää mihin riittää. :) Ainakin riittää siihen että minä jännitän sydän kurkussa. Estekisoihin on jo ilmoituttukin.

Lopuksi vielä Huldan liikehdintää, kun isoveljeä on hehkutettu nyt urakalla. ;) Hulda pimittää upeaa raviaan aika paljon, mutta ainakin kohdassa 01:56 ja siitä eteenpäin tulee pitempää ravipätkää. Laukanvaihtoja tulee kyllä sitten senkin edestä! :D

HULDAN IRTOJUOKSUTUS-VIDEO

2 kommenttia:

  1. Hei meilläpä on samat suunnitelmat kisojen suhteen, tosin mennään täällä Joensuussa PKURin seuramestaruuksissa samat luokat :D Tai no, Anna hoitaa hyppelyt ja mie käyn nolaamassa itteni kouluradalla. Tsemppiä teille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee! Hyvä se on välillä käydä nolautumassa ja aiheuttamassa pahennusta. :P Mutta hyvinhän työ vedätte!! Tsemppiä sinnekin! Me käydään kattomassa monenko esteen ohi Selma juoksee. ;)

      Poista

En tietoisesti julkaise minkäänlaista perustelematonta negaa, sitä saa elämässä vastaansa muutenkin. Tämä on minun muumimaailmani. ;)