keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Hölkkälenkki ja Huldan seuraa

Aamulla lähdettiin Selman kanssa kärreillä hölkkälenkille. Vähän mammaa hirnututti, kun ei ollut lenkkiseuraa ja Huldakin meni tarhaan huutelemaan. Ja aika reippasti se suihki koko 12 km matkan. Alkukäynti meni 8,5 km/h ja loppukäynti 7,1 km/h. Hölkkä oli vaihtelevasti 14,5-17,7 km/h vauhtia. Siksipä meillä menikin tuohon matkaan vain 50 minsaa.

Valjastus vähän vaiheessa.. Ostin Selmalle häntäremmiin söpön pehmusteen. ;)
Iso hiki tuli Selmalle ja olin onnellinen että lämpöä on niin paljon, jotta hevosen voi huoletta vielä pestä ja viedä ulos. Tuo ötökkäloimi on osoittautunut hyväksi myös tuollaisena kuivatusloimena. Ja sellaisena "laittaisinko loimea vai en..hikoaa kuitenkin sadeloimen alla" -hetkenä.

Vietyäni tammuskan takaisin tarhaan päädyin kuvaamaan Huldaa pitkästä aikaa.

Heti tissille!

Olipas herkkua...

Antaiskohan se äiskä vielä lisää imeä...

Ei antanut.

Hamppujouhta kasvaa jo tyvestä. :)

Muumipeikko, Pikku Myy..

Pakko päästä samaan heinänkorteen kiinni.


Viitisen viikkoa vielä, niin Hulda lähtee omaan kotiin. Äkkiä on hurahtanut varsa-aika. Vastahan se Selma mahaa kasvatteli. :)

2 kommenttia:

  1. Voi kun se Hulda on kasvanut ihan hirveästi! Ja niin hienon ison hepan karvankin kasvattanut :) Muuttaako Hulda kauaksi, eli tuletko näkemään sitä usein muuton jälkeen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ne vaan lapset kasvaa. :) Sotkamoon muuttaa Hulda. Aika lähelle Seppoa. Meiltä taitaa tulla n. 100 km tai sitä luokkaa sinne, tulee varmasti käytyä katsomassa. :)

      Poista

En tietoisesti julkaise minkäänlaista perustelematonta negaa, sitä saa elämässä vastaansa muutenkin. Tämä on minun muumimaailmani. ;)