lauantai 6. syyskuuta 2014

Ei-niin-hyvät-estetreenit (Video)

No, huijariotsikko tuli vähän, koska treenit oli kyllä ihan jees. Selmalla vaan oli se "en pysty, en kykene, ääääää" -moodi päällä mikä näyttää olevan aina silloin kun aurinko paistaa tai kuu ja venus ovat tietyllä linjalla tai vadelmapensaan alaoksat väärin päin ristissä. No, sisukas Sari ei ohijuoksuista, kielloista ja puomien keräilystä välittänyt vaan homma vedettiin kunnialla loppuun saakka.

Eilen siis oli ajatuksena pitää ratatreenit vähän silmällä pitäen seuramestaruuksia, joissa Sarin ja Selman on tarkoitus mennä 60 ja 80 cm radat. Aloitettiin 70 cm nyt ja videolla näkyy 80 cm rata ja 90 cm rata joka ei sitten ollut niin kovin sujuva enää. Ongelma ku ei ole siinä etteikö se pääsisi 90 cm ratana, vaan siinä kun demonimörkö saattaa yhtäkkiä nostaa päätään satunnaisen esteen takaa juuri ennen ponnistamista. Siinäpä sitä työsarkaa meille riittää.Okserin esiaste

Okseri 70 cmPysty 80 cm
Tästä puomi putosi.
Tulevissa kisoissa on selvää, että se 60 luokka on Selmalle yhtä pällistelyä, poukkoilua ja kieltoa. Se on juuri se korkeus missä tontut ja meniinkäiset vilistää ympäri kenttää. Jostain syystä tontut vähenee 70 cm korkeuksissa, 80 cm ne häviää kokonaan ja 90 cm niitä joko ei ole, tai todellakin on. Jännittävää siis nähdä millainen päivä sattuu sitten kisapäiväksi osumaan. Pilvistä keliä me toivomme ainakin, niin ei aurinko aiheuta valkoisissa esteissä lisäjännitystä. ;)

Tässä siis VIDEO jossa ensin 80 cm rata puhtaasti ja sitten loppuhämmennystä. :D Sari välillä unohti jatkaa "rataa" hyvän hypyn jälkeen, siitä nuo kikatukset ja Alman ja Miran huutelut loppuvaiheessa. Mamman kaunokainen...
Tänään oli vuorossa palautteleva maastoreissu, joka sisälsi kiipeilyä hiekkaharjulla. Hiki tuli siis hieman, mutta hauskaa oli.


Sports Tracker oli päällä ja matkaa tuli n. 9 km ja aikaa kului n. tunti. Käyntiä mentiin valtaosa ajasta 6-6,6 km/h joku alamäki kömmittiin hitaammin ja pari lyhyttä ravipätkää oli samoin kuin laukkapätkät jolloin vauhti oli nopeampi. Hypättiin Selman kanssa kaatuneen puun yli! :D Jee, hyvä minä. Ja vielä koulusatulalla... Noh, menihän tuo silläkin.

Nyt on Sempulalla hyvin ansaitut vapaapäivät tiedossa. Treenit jatkuu luultavimmin tiistaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

En tietoisesti julkaise minkäänlaista perustelematonta negaa, sitä saa elämässä vastaansa muutenkin. Tämä on minun muumimaailmani. ;)