tiistai 15. heinäkuuta 2014

Aamiainen uudella lohkolla

Eilen illalla tammat pääsivät uusille lohkoille. Vaihto oli tottakai extrajännää kaikkien mielestä ja laukkailun lisäksi piti karata kerran jne. ennen kuin saatiin sähköt pelittämään. Aamulla laitumelta löytyi kuitenkin neljä tammaa omilta paikoiltaan ja hyvin seesteisinä, kun vein aamukaurat. Lohkolta on tehty heinä ennen juhannusta, joten se on ihanaa pehmeää odelmaa.

"Väistäpäs äiti nyt siitä, niin minä syön!" Hieman jos on iso ego pikkuneidillä... ;)


Pusuturpa. <3

Selman haavassa on pysynyt nyt rupi, jonka olen tervarasvalla yrittänyt pitää joustavana. Edelleen se on turvoksissa ja liikunnalla turvotus laskee. Rupeen tulee välillä keskelle vaakasuunnassa halkeama josta saattaa valua hieman märkää. Ja se onkin ihan hyvä, sillä tottakai kaikki mönjä pitää saada tulemaan pois sieltä. Kärpäset ovat ihme kyllä jättäneet haavan alusta asti rauhaan.

Kyllä se siitä...
Muuten pyyhkii hyvin, luokkivaljastus- ja länkikaavavideo on kuvattu ja eilisestä estetreenistä on myös kuvia ja videonpätkä tulossa, kiitos ihanaisen Hannen. :) Niitä siis luvassa seuraavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

En tietoisesti julkaise minkäänlaista perustelematonta negaa, sitä saa elämässä vastaansa muutenkin. Tämä on minun muumimaailmani. ;)