maanantai 28. huhtikuuta 2014

Poksahduksen edistämiskävelyllä

Juu, ei edelleenkään varsaa. Selma varmaan kuuli kun suunnittelin vapuksi Joensuuhun lähtöä ja uhallaan pungertaa vaavin pihalle juuri silloin. Voi plääääh, kyllä loppuu usko. Jospa se onkin valeraskaana? Kaikki vain kuvitellaan että siellä on varsa... Jos siellä onkin vesitäytteinen ilmapallo? Jumppapallo? Pyöröpaali?

Noh, tänään oli vähän kevyempi päivä töissä, niin vietin mamman kanssa laatuaikaa tarhaa siivoten. Se halusi koko ajan tulla tykö ja piti rapsutella, silitellä, leperrellä ja paijailla. Ja päätä piti halia sekä silmiä silitellä.

Olen tässä. Silitä-helli-paijaa.

Kun tein lähtöä täyden kottikärrin kanssa veräjällä, Selma käveli topakasti perässä ja katsoi vaativasti. Mamma halusi selvästikin nähdä välillä muuta ympäristöä kuin tarhaa. No, nappasin palleron narun päähän ja lähdettiin käpöttelemään rantaan.Ensivihreät. <3

Vielä ei maisema hirvittävästi viherrä. Mutta nyt kun vähän satelee, niin johan alkaa pian pellot vihertämään. :)


Askartelin kaikkien riemuksi tissikollaasin! No, pääosin dokumentointi liittyy koulutyöhöni, mutta jääpähän muistoksi tännekin.

Oikeanpuoleinen on tältä päivältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

En tietoisesti julkaise minkäänlaista perustelematonta negaa, sitä saa elämässä vastaansa muutenkin. Tämä on minun muumimaailmani. ;)