lauantai 3. toukokuuta 2014

Pihtari

Juu, ei vieläkään varsaa... Selma vissiin odottelee kelien lämpenemistä. Mitään fyysistä muutosta ei ole havaittavissa, mahalinja ehkä sivulta katsottuna on aavistuksen kulmikkaampi. Olemme käyneet narun päässä pienillä kävelyillä ja mamma on saanut syödä ruohoa aurinkoisilta paikoilta jossa sitä kasvaa jo mukavasti. Hirvittävän seurallinen ja hellyydenkipeä se on. En ole vielä olkiakaan laittanut enkä öitä juossut tallilla. Odottelen niitä tippoja, koska ne edellisen varsan kanssa ilmaantuivat. Voi toki olla, että käy sitten köpelösti ja se varsookin ilman tippoja.

Meinaa jo vähän nuppi levitä kun ei mitään tapahdu! :P

4 kommenttia:

 1. Tulipas kurkkaamaan varsauutisia mutta ei vielä ollutkaan :-) välillä ne osaa odotuttaa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, nyt on jo pidemmällä kuin ekan varsan kanssa.. Nooh, kunhan nyt varsoisi ennen kuin lähden taas lähipäiville Kiuruvedelle. :)

   Poista
 2. Minäkin käyn kyttäämässä harvasa päivä, että joko...kyllä nyt pitää tamma meitä jännityksessä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun kaikki on niin hengessä mukana! :D Kylillä on päätetty että se on orivarsa, milloin mahanmuodoista, milloin yliajasta. Mutta sepäs se olisikin hauskaa kun se olisi tammavarsa jota äippä vain varjeli kylmiltä keleiltä. ;)

   Poista

En tietoisesti julkaise minkäänlaista perustelematonta negaa, sitä saa elämässä vastaansa muutenkin. Tämä on minun muumimaailmani. ;)