maanantai 26. toukokuuta 2014

Iltavillit

Tänään huonon kelin vuoksi (lämpöä +4 C, tuuli 6 m/s ja sadetta koko päivän...) Selma ja Hulda tarhailivat vain pari tuntia aamusta. Niinpä illalla päästin ne kentälle kirmailemaan. Selmalla ei niinkään menojalka vipattanut, mutta laukkaili se aikansa ja ravaili enimmäkseen. Huldakin otti ensimmäiset kunnolliset raviaskeleet! Tähän saakka se on mennyt vain käyntiä tai laukkaa. Välillä tosin tuli peitsiä ja mitä lie tölttiä, mutta myös ravia, joka oli aika hassun näköistä. Näytti kuin sillä olisi ollut jouset alla, polvet nousi melko korkealle ja se eteni todella hitaasti! Kouluratsu! :D

Kun sitten talliinmenomatkalla annoin mamman syödä puistikon nurmea, alkoi Huldaa riivaamaan ja se rallasi kuin viimeistä päivää. Puhelimen kamera ei pysynyt perässä millään. Muutenkin kuvat on taas ihan kökköjä, mutta kyllä niistä tunnelma välittyy.

Peitsiä...

Äiti näyttää mallia.

Ja ravia!


Loppukäynnit.


Jano tulee moisesta rallista. :)

Ylpeä äippä.

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja komeita on niin mamma kuin varsakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :D Itsellä kyllä melkein häpeä kun joutuu noin huonolaatuisia kuvia laittamaan. Mutta jospa sitä jonain päivänä sen järkkärinkin vielä saisi... :) Selman maha on palautunut nyt huomattavasti nopeammin kuin Sepon aikaan. Mutta silloin Selma olikin mammalomalla maaliskuusta lokakuuhun (Seppo syntyi kesäkuussa) ja nyt on sitten liikuteltu kuitenkin melko myöhäiseen vaiheeseen asti. Selvä ero.

      Poista

En tietoisesti julkaise minkäänlaista perustelematonta negaa, sitä saa elämässä vastaansa muutenkin. Tämä on minun muumimaailmani. ;)