sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Paras Äitienpäivälahja!!

Lopultakin! LOPULTAKIN! Selma teki kauniin tammavarsan! Täällä päässä ollaan ihan sekaisin joten en vielä saa ulos mitään järkevää tekstiä. Paitsi sen, että mammankutale ei niitä kauan kaivattuja tippoja sitten tehnyt ja illalla näytti siltä ettei mitään jännää ole tiedossa. Kukaan ei käynyt yöllä katsomassa eikä olkiakaan laitettu. Ja aamulla sain ihanan herätyksen kun Pomo soitti että "Tuus kato mikä täällä on!". Kaikeksi onneksi varsominen siis oli sujunut hyvin, tamma on kunnossa, varsa on kunnossa, kaikki on toistaiseksi kunnossa. Imeminen sujuu, varsapihka on tullut ja pissiminenkin onnistuu normaalisti. Jälkeisetkin olivat irronneet kokonaisina, joten seleenin syöttämisestä oli apua. Varsa on odotetusti iso, olihan se yliaikainen ja isän säkä on 169 cm. Mutta se on hauskaa, että se on tamma vaikka kaikki viisaat siitä oria ennusti. ;) Ja sitten kuvia, joita ei ole montaa vielä eikä laatu päätä huimaa. Mutta kuvattava huojuu paikallaan ollessaankin vielä niin kovasti, että kännykkäkamera ei tarkentamaan pystynyt kuin makuulla ollessa.

Tamma tuli, tamma tuli ja mun sydämeni suli...


Onnellinen, mutta huolestunut äiti.

16 kommenttia:

 1. Jee, onnittelut uudesta perheenjäsenestä! Äitinsä merkit näyttää ainakin saaneen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, jännäsin tuleeko läsi kun Sepelle ei tullut sellaista yhtenäistä. Mutta tuo taitaa mennä leveän piirron puolelle. Suloinen yhtäkaikki! :D

   Poista
 2. Onnea! Oi, että kun hän on suloinen!♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä vei sydämen heti kun näin... Ainakin metrin pituiset ripsetkin! :D

   Poista
 3. No vihdoin :-). Onnea äidille <3

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä on hymy herkässä täällä... :)

   Poista
 5. Voi eih Onnea! Ihana pikkutamma. todella ihana! <3 <3 <3 <3 <3 <3 !!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On se kyllä. Ja etenkin kun tuosta voimistuu. :)

   Poista
 6. On tätä odotettu =D Paljon Onnea!

  VastaaPoista

En tietoisesti julkaise minkäänlaista perustelematonta negaa, sitä saa elämässä vastaansa muutenkin. Tämä on minun muumimaailmani. ;)