perjantai 25. huhtikuuta 2014

Tissit kasvaa...

Alkaa hermoraunioita olla jo muutkin kuin minä Selman pihtailun takia... Pomo ja Varsan Tilaaja jännittävät aivan yhtälailla! Tänään hain oksitosiinin ja matolääkkeen varsalle. Päivällä tarkastelin tammaa ja nisät edelleen vain paisuvat.

Tänään.

Kolme päivää sitten...

Häntä ei vielä aivan veltolta tuntunut. Tallihommien jälkeen kävin raappaamassa mammasta irtokarvaa hikiviilalla ja putsasin sontaa tarhasta kottikärrillisen. Selma oli kovin seurallisella tuulella, mutta olo on jo selkeästi tukala.


"Sujuuko se, vai autanko?"

Illemmalla kun kävin tallilla, Pomo oli Selman tarhassa ja heti sydän heitti volttia. Hän oli kiinnittänyt huomiota kun tamma oli koittanut kahdesti pissiä (tai ainakin näytti siltä), mutta mitään ei tullut pihalle. Tissit oli kuulemma huomattavasti suuremmat kuin aamulla. Arvoimme joko laitetaan oljet karsinaan, mutta minä vieläkin epäilin ettei varso tänä yönä. Odotan niitä tippoja, jotka Selma kehitteli viimeksikin. Voin toki olla väärässä tippojen kanssa, mutta huomenna on suunnitelmissa laittaa oljet. Maha on selkeästi jo laskeutunut ja nyt illalla häntä tuntui aavistuksen rennomalta kuin päivällä.

Vielä se Selma kuitenkin mahtuu puun taakse piiloon!


Päivällä nimittäin säikähdin kun en nähnyt sitä missään, että nytkö se heittäytyi makuulleen varsomaan... Mutta siellähän se portilla oli, puun takana vain.

5 kommenttia:

 1. Kyllä teillä on jännät paikat!
  Täällä ollaan hengessä mukana!

  VastaaPoista
 2. Voi kuin jännää, meillä suunilleen sama tilanne menossa... :) Meillä tuollaiset tissit kuin "kolme päivää sitten" kuvassa. Vielä viikko sitten pystyi ravaaman suht normaalisti mutta enää ei meinaa jalka maasta nousta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Melkein osaan kirjoittaa... Siis. Juu, meillä näkyy olevan askellajivaihtoehdot käynti tai pukkilaukka. :D Laskettuaika oli sunnuntaina... Jos menee edellisen varsan kaavalla, niin syntyy viikon päästä lauantaina. Alkaa kyllä siltä vaikuttaa. Huooh.. Mutta helpottavaa, että muillakin on näitä jännäyksiä menneillään! :)

   Poista

En tietoisesti julkaise minkäänlaista perustelematonta negaa, sitä saa elämässä vastaansa muutenkin. Tämä on minun muumimaailmani. ;)