keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Villit opiskelijat

Kiuruvedeltä palattu taas tänään iltapäivältä, mieli täynnä uutta oppia, maha täynnä karkkia ja sipsiä sekä vatsalihakset kipeänä nauramisesta. Aivan mahtavaa! Vielä ei edes valtavat, edessä olevat kirjalliset työt ahdista!

Jatkoimme hevosen anatomiaa opiskelemalla ruuansulatusta ja avaamalla teurasjalkoja. Kengitysopin teoriaa saimme myös ja se oli todella antoisaa (niin kuin toki kaikki). Palaan näihin täällä kunhan prosessoin taas oppia ensin.

Siittolaoppia saimme myös niin teoriassa kuin käytännössä. Käytännössä kokosimme keinovaginan ja tarkastelimme siittiöitä mikroskoopilla. Kyllä sieltä vipeltäjiä löytyi! Huumori oli arvatenkin hurttia, eikä ainakaan rauhoittunut iltaa kohden. Parhaimmillaan meitä oli seitsemän pöhköä naista samassa tuvassa, niin tietäähän sen...

Sitten tämän aamuisia kuvia Hingunniemestä. Sain vasta viimehetkellä idean kuvata miljöötä ja meillä oli tunnit vain uudella päärakennuksella jonka suunnasta kuvat on otettu, joten vielä ei ole lähikuvia tallirakennuksista.

Ratsutalli tarhoineen ja oikealla vanha päärakennus jossa valtaosa oppitunneistamme on.


Vanha päärakennus, klinikka ja oikealla ravitalli tarhoineen. Edustalla tuomaritorni kentän laidalla.
Maneesi puskista kuvattuna. Vierastallit ovat maneesin takana.
Meidän nukkumis-, kikatus- ja syömispaikka eli läskileirin majoitustilat.

Pakko vielä loppukevennykseksi laittaa kuva jonka otin tallin yhdistetyn toimiston ja siittolalabran astiakaapinovessa olevasta ohjeistuslapusta. Kyllä meinasin tikahtua!

Hyviä kahvihetkiä!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

En tietoisesti julkaise minkäänlaista perustelematonta negaa, sitä saa elämässä vastaansa muutenkin. Tämä on minun muumimaailmani. ;)