maanantai 11. toukokuuta 2015

Irtohyppelyjä ja kevätöitä

Selma ja Musti ovat viettäneet jo useita öitä ulkona raittiissa ilmassa. Selma on muumipeikkoillut ötökkäloimi päällä, sillä varauduin tällä kertaa reilusti etuajassa polttiaisten ensimmäiseen aaltoon. Ruohoa Selma on maistellut vasta hyvin vähän narun päässä. Pian varmaan pääsee jo laidunlohkoillakin käväisemään totuttelemassa pikkuhetkiä.

Eilen oli juhlaa kerrakseen, koska oli Äitienpäivä, Selman 10-vuotissyntymäpäivä ja myös Huldan 1 v. synttärit.

Kaikki eilisen päivänsankarit samassa kuvassa.
Juhlahumun kunniaksi käytiin ajamassa Mustin kanssa taas mäkitreeniä vaaralle, ylös mentiin edelleen neljästi.

Tämän viikon treenit lähtivät käyntiin irtohypytyksellä. Selmaa ei itseasiassa hyvistä suunnitelmista ja suurista puheista huolimatta ole irtohypytetty sen jälkeen kun sitä viime vuonna testattiin kerran. Nyt otimme Mustin ja Selman kentälle yhtäaikaa ja ne pörhälsivät siellä oikein mallikkaasti.

Selma kuumui ja oli usein kujaa lähestyttäessä jo ravilla, mutta kun ensimmäinen este lähestyi, se tapansa mukaan painoi jarrua.


Kujassa oli vain kaksi estettä, pysty ja okseri. Väliin tuli yksi laukka-askel. Selma kyllä hyppäsi ihan hyvin, vautia ja rohkeutta olisi voinut olla enemmän.


Selma on vieläkin hokkikengässä ja kengittäjä pääsee tulemaan vasta viikon päästä. Niinpä huomenna taitaa olla edessä kenkien irrotus ja viikon paljasjalka tepastelu. Takasissa on tilsakumitkin vielä hautomassa...


4 kommenttia:

  1. Kivan oloinen blogi ja hienoja kuvia. Jään kyllä seuraamaan ja liityinkin lukijaksesi. Käyhän lukemassa minunkin blogiani, olipakerranhevonen.blogspot.com

    VastaaPoista

En tietoisesti julkaise minkäänlaista perustelematonta negaa, sitä saa elämässä vastaansa muutenkin. Tämä on minun muumimaailmani. ;)