maanantai 24. maaliskuuta 2014

Kisakalenterin vilkuilua

En selvästikään pääse yli suunnittelijan luonteestani kun löysin itseni eilen illalla (yöllä) tiirailemassa kisakalenteria. Tammalla saa kilpailla aikaisintaan 4 kk varsomisesta joten jos pysytään aikataulussa ja Selma varsoo huhtikuun viimeisellä viikolla, päästäisiin kisaamaan elokuun viimeisellä viikolla. Aika vähän on vielä listattu syksyn kisoja, mutta jotakin sieltä jo löytyi. Lähinnä katselen siis heB sekä 70-80 cm luokkia alue- ja seuratasolla. Kalenteriin merkkailen siis näillä aatoksilla:

Aluekoulukisat
31.8. VUR/Varkaus heC-heA
13.9. KvR/Iisalmi Itä-Suomen aluemestaruus (jos siellä on meille sopivia luokkia, ei mihinkään mestaruuksiin kyllä olla menossa.. :D )
21.9. KRS/Kajaani heB-heA

Alue-estekisat
28.9. HA-71/Kuvansi 80-120 cm
5.10. KRS/Kajaani 90-130 cm (mikäli on pienempiäkin luokkia)
26.10. HA-71/Kuvansi 80-120 cm
23.11. - sama -

Katsotaan miten treenit lähtee etenemään keventymisen jälkeen ja miten onnistuu saada ratsastajat, kyydit jne. Toki kun alkaa löytyä syksymmällä seurakisojakin, niin ne on etusijalla. Harjoituskisat myös koska Selma on vielä niin kokematon. Nyt ei Kipasta löytynyt yhtään seurakisoja syksylle.

Kävin tänään moikkaamassa Selmuskaa ja viemässä tallille uuden talutusnarun. Se oli eilen kaverini talutuksessa säikähtänyt jotain ja vähän nykäissyt niin narun lukko oli katkennut. Ilmeisesti portin pielessä pari vuotta säilytetty metalli oli jo aika haperoa. No nyt on kelpo salmiakkinaru siellä. Muuten mamma vaikutti tyytyväiseltä. Kävin kopeloimassa jalat läpi, tarkastin tissit ja kokeilin mahaa. Nukkumassa oli vaavi. Sitten vain siliteltiin ja Selmasta tuntui olevan kiva että sai vähän kosketusta ja seuraa ilman töihinlähtöä. Ikävä sitä pallukkaa tulee Hingunniemessä... Ensi viikolla aion kyllä uskaltautua satulaan, kun töihinkin pitää palautua. Jos vaikka käyntimaastoon pääsisi sitten. Sepä olisikin ihanaa!

Selma lainakuskin kanssa ekoissa seurakisoissaan ja ekaa kertaa maneesissa Kajaanissa vuosi sitten maaliskuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

En tietoisesti julkaise minkäänlaista perustelematonta negaa, sitä saa elämässä vastaansa muutenkin. Tämä on minun muumimaailmani. ;)