perjantai 24. huhtikuuta 2015

Nythän ne tuupparit pomppasi!

Selman viikkoon on tähän saakka kuulunut mäkitreenin lisäksi yksi koulutreeni ja yksi estetreeni. Se oli villi idea joka syntyi kun kenttä yhtäkkiä kuivahti hyppykuntoon ja Mira ilmoitti halukkuutensa kokeilla miten Selmaa järkyttävät esteet sujuisi pitkän ja työntäytteisen kouluratsastustalven jälkeen. Tämä ajatus on kiehtonut minuakin, sillä Miran ja Selman välille on kehittynyt jotakin hyvin erityistä luottamusta ja hallintaa, jota Selma kaipaa esteiden välillä. Niinpä päädyimme siihen lopputulokseen, että keskiviikkona on kankitreenit, torstaina vapaapäivä ja perjantaina maahankaivettuja esteitä.

Alkuverkkakirmailua

Selman pyllyn tämänhetkinen olomuoto.

Pitkällä sivulla sarja jossa yksi askel välissä, ja lävistäjällä yksittäinen pysty.
Selmalla on hypätty viimeksi muistaakseni lokakuussa ja Miran kanssa ei koskaan, joten korkeudet olivat luokkaa 40 cm. Homma sujui kuitenkin yllättävän tasaisesti Selman puolelta. Miran tasaisuus nyt ei yllätä. ;) Yhdellä kiellolla selvittiin. Selma lähestyi tasaisesti ja laukanvaihtokin onnistui lävistäjällä olleen pystyn päällä parin yrityksen jälkeen puhtaasti. Vähän oli pakko filmata myös loppuraveja, koska minusta oli niin ihanaa kun typsykät menivät taas siihen omaan flow-kuplaansa jossa vain kaikki sujuu kuin tanssi.

HYPPELYVIDEO

VIDEO LOPPURAVEISTA

Mukavaa kun saa taas esteetkin osaksi treeniä pohjan ollessa lopultakin ok. Ja ensiviikolla varmaan päästään lanaamaankin Selman kanssa. Voimatreeni saa taas lisäpontta.

Melkein jo saatiin koulusatulakin kaipaamaansa toppaukseen, muttei ihan. Mutta pian kuitenkin. Villat on etupaneeleista jo niin lytyssä että ei ole muuta vaihtoehtoa. Siitä kirjoitan sitten erikseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

En tietoisesti julkaise minkäänlaista perustelematonta negaa, sitä saa elämässä vastaansa muutenkin. Tämä on minun muumimaailmani. ;)