tiistai 29. toukokuuta 2018

Hevosen lumoa -valokuvauskurssi 30.6.-1.7.2018

Toukokuun alussa Aino pääsi Selman kanssa olemaan mallina kun otettiin mainoskuvia. Me nimittäin saatiin vieremäläisen kolleegani kanssa huippuidea yhdistää voimamme ja luoda jotain vähän erilaista. Kyseinen kolleega on ammattiluontokuvaaja, luonnontuoteneuvoja, metsämieliohjaaja, GreenCare -toimija (lista voisi jatkua loputtomiin!) Katja Ronkainen Lumohukka Oy:stä.


Ensimmäinen yhteinen lapsemme on siis täällä meidän tilalla Pohjois-Pielavedellä järjestettävä Hevosen lumoa -valokuvauskurssi, joka on kesäkuun ja heinäkuun vaihteen viimeisenä viikonloppuna eli 30.6.-1.7. Ja mukaan mahtuu vielä!! Ensimmäisenä päivänä tehdään näiden mallikuvien tyyppistä fantasiakuvausta Selman, Typyn ja Riimin kanssa. Mallina saa olla kurssilaiset itsekin jos haluaa, mutta saadaan paikalle myös ulkopuolinen malli tai pari, tarpeen mukaan. Puhutaan kameroista, objektiiveistä, kuvakulmista, valon vaikutuksesta ja kaikista niistä tekijöistä joilla saa kuvaansa tunnetta ja tarinaa.

Toisena päivänä opiskellaan sitten rakenne- ja myyntikuvien ottamista (myös Sukupostiin käy samat säännöt) ja minä annan tietopläjäyksen hevosen rakenteesta, jalka-asennoista ja sen esittämisestä rakennekuvausta ajatellen. Molempina päivinä hintaan kuuluu lounas, jonka tarjoilee FinMacGyver Oy eli Savon oma ihmemies Mirko Hauhia.

Kurssiviikonlopun hinta on 190 € (sis. alv 24 %, lounaan ja kahvin/teen/tmv. molempina päivinä) ja siitä maksetaan ensin varausmaksu 80 €, joka hyvitetään loppusummasta. Kurssin pääsee varaamaan Lumohukan verkkokaupasta. Mukaan mahtuu vain kymmenen. Jonkinlainen kamera on ehdoton olla, mutta aloittelijatkin voivat osallistua. Tässä olisi huikea valmistujaislahjaideakin! Lisätietoja kuvaukseen liittyen antaa Katja sähköpostilla katja(at)lumohukka.fi ja minä hevosiin, majoitukseen, ruokailuun ja muihin käytännön asioihin liittyen osoitteessa maiju(at)iloluontonen.fi.


Sain muuten aika kivat peruskoulunpäättymiskuvat Ainosta tässä sivutuotteena. Minun pieni menee jo seiskalle syksyllä! Ikäkriisikö? No ei. Mutta vähän shokki. Ikäshokki. Enemmänkin lapsen iästä kuin omasta!

4 kommenttia:

 1. Aivan upeita tunteentäyteisiä nämä kuvat, niin kauniit mallitkin! Ja mahtava idea tämä kurssi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan oon sammaa mieltä, jokaisesta virkkeestä! :D

   Poista
 2. Harmi, että tuo viikonloppu menee töissä, olisi ollut mukava osallistua ja päästä tapaamaan sinutkin livenä!

  VastaaPoista

En tietoisesti julkaise minkäänlaista perustelematonta negaa, sitä saa elämässä vastaansa muutenkin. Tämä on minun muumimaailmani. ;)