tiistai 2. joulukuuta 2014

Jee, 2 cm lunta! -> REKI!!

Eilen tuli vihdoin taas hitusen verran lunta ja päästiin Selman ja Miran kanssa ajamaan pellolle reellä. Hiki tuli pintaan jo reilun puolentunnin kävelyllä ja hölkällä joten tehokasta treeniä oli. Kaikki kuvat siis Mira Tolvanen.


"Over the hills and far away.."

Valo on niin vähissä, ettei kännykkä halua olla yhteistyössä sitäkään vähää mitä normaalisti. Koulutreeneistäkin otetut kuvat ovat sellaista huttua ettei niillä tee mitään. Videoita olen ottanut pari, mutta niittenkin kanssa tuntuu olevan tietotekniikalla vaikeuksia, koska koneelle lataaminen ja youtubeen laitto kestää aivan uskomattoman kauan, vaikka kyse on 3 minuutin pätkästä.. Meinaa hermo mennä. Mutta en ota siitä isompaa stressiä. :)

Selman haava on parantunut hyvin, eikä se oli enää kilahdellut aisojen välissä. Ei vaikka laitoin sille heijastinloimen päälle viime kärrilenkille ja se liehui ja lepatteli. Korviaan kyllä käänteli ja pahimpien liehumishetkien kohdalla veti häntänsä koipien väliin, mutta juttelulla siitä selvittiin. Taisi se itsekkin tajuta ettei ollut ihan hyvää käytöstä se kärrin potkiminen aiemmin. Muistaa varmaan taas pari vuotta. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

En tietoisesti julkaise minkäänlaista perustelematonta negaa, sitä saa elämässä vastaansa muutenkin. Tämä on minun muumimaailmani. ;)