perjantai 27. kesäkuuta 2014

Palauttavaa koulujumppaa (VIDEOT LISÄTTY 28.6.)

Eilisen työmyyräilyn jälkeen tänään oli taas Miran koulutuuppauspäivä. Ajatuksena oli vain saada eilisestä lanauksesta johtuvat mahdolliset (ja todelliset) jumit aukeamaan ja palautella lihakset.

Kaihomieli. <3 Aina sanon Selmalle, että "älä masennu, Maire". Näyttää reppana aina siltä että maailman pahuus on kaikki hänen syytään. :D


Jokapaikan Höylä. Tallin ovi on laitettava kiinni, tai muuten neiti käy tonkimassa kaikki paikat ja Selma saa hätäkohtauksen kun muksu on kadoksissa.

Alkuun Selma olikin selvästi jumissa. Lavoiltaan taas, yllätys yllätys. Mutta siinä ne vaan vertyi, kun vähän vastentahtoisestikin jumppasi. Mira teki taas loistavaa työtä. Tässä miljuuna kuvaa tapahtuneesta:

"Täti näyttää siltä, että haluaa miun hurmaavaa seuraa.."

"Taas se täti selvästi haluaa että meen syliin."


Vähän jäykänpuoleista alkuravia.Pakko voittaa äiskä!!


Sisätakajalkaa väistetään alle. Aijaijai, kun kinkkaa lihaksesta...

Mutta siitä se pikkuhiljaa helpottaa.

Mutta toiseen suuntaan taas kiristää alkuun...

Ja niin vaan kiristykset pikkuhiljaa laukesi.

Jo vähän vetreämpää ravia.

Peruutus, josta raviin.

Huldan korvat suussa... Mutta Selma menee hienosti! :D

Pakitus...


Raville ponnistus peruutuksesta. :)
Päivän sanat olivat siis vetristely, taivutus, selän venytys, eteen-alas ja rentoa, väljää liikettä. Hyvin päästiin tavoitteeseen!  Ensiviikon ohjelma onkin varmaan siinä järjestyksessä, että 1. koulutreeni, 2. kentän lanaus ja 3. estetreeni. Selma ei liiku tällä hetkellä kuin kolmena päivänä viikossa siis. Laidun on kyllä suuri ja siellä aika paljon liikkuuvatkin, niin ei toki ole aloillaan muinakaan päivinä. Nyt saapi mamma viikonlopun huilia, olikin hieno tamma tämän viikon koitoksissa!

Onnistuin askartelemaan kännykällä kuvatut minivideotkin näkyviin! :D Nörttiydyn siis kovaa vauhtia. Videot on kuvattu alkuravien aikana. Huldan riekkumiset tapahtui vasta tämän jälkeen. Nyt kun keksin miten saan luurin videot youtubeen, niin jatkossa laitan enemmän näitä heiluvia videoita sitten. Muisti on kyllä puhelimessa hyvin rajallinen, niin ei kovin pitkiä pätkiä tule, mutta pidempiä kuitenkin kuin nämä! ;)5 kommenttia:

  1. Jeee, hyvä kun on videot tallessa! Suuri apu näistä videoista kuskille, tietää mitä asioita pitää lähteä korjailemaan... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, hieman piti mutkan kautta laittaa, mut osasin. :) Laatua vaan huonontaa joku välissä ku lataa tuonne. Mut jatkamma harjoituksia! Kiitos ihqu Mira! <3

      Poista

En tietoisesti julkaise minkäänlaista perustelematonta negaa, sitä saa elämässä vastaansa muutenkin. Tämä on minun muumimaailmani. ;)