maanantai 2. kesäkuuta 2014

Iltatunnelmia laitumelta

Käytiin tyttärien kanssa tekemässä iltatalli ja piti sitten räpsiä muutama kuva Selmasta ja Huldasta tietysti. ;)
Apua, äiskälle tuli joku kohtaus!Sitten komennetaan vähän Nakkia..

Ja vielä pahalla silmällä mulkaisu perään.


Selma on selkeästi lauman pomo, ja hyvä niin. Ei tule turhia tappeluita kun on selvät sävelet. Onnellisina jäi koko lauma viettämään kesän ensimmäistä yötä ulkona.

6 kommenttia:

 1. Ai että, toistan taas itseäni mutta aivan ihania kuvia :) mikään ei oo niin ihanaa kuin suomenhevosvarsa Suomen kesässä. Harmi kun näillä "omilla" talleilla ei varsoja pääse näkemään, on ne vaan niin lutuisia :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) Pitää nauttia nyt kun Hulda on pieni. Se kasvaa niin julmettua vauhtia! :D

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, että laitat meidän iloksi kuvia pikkuisesta :) Onko kukaan vieras hevonen päässyt vielä nuuskutteluetäisyydelle varsasta Selman valvovan silmän ohitse?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkaa olla tietokoneetki täynnä kuvia vaavista niin miulla kuin Huldan omistajalla! :D Jonneki pitää työntää. ;) Luulen, että Nakki on nuuhkutellut salaa, koska Huldaakin kovasti tämä kiinnostaa. Nakki on kuitenkin itsekin vasta niin juniori, että tahtoo leikkiä. :) Ja on myös sitkeä seuraan tuppautuja (vähän niinkuin Shrekin aasi...), Selma on näköjään jo pikkuhiljaa luovuttanut ja sallii sen aika lähellä.

   Poista
 4. Millainen lauma laitumella muuten tallustaa? Uteliasta kiinnostaa kaikki X) Hyvähän se on sosiaaliseksi oppia heti vauvasta asti!

  VastaaPoista
 5. Se on hyvä että kiinnostaa, ni ei tartte ihan omaksi iloksi kirjustella. :P Siellä on siis kolme aikuista, Selma, lv-tammat "Nakki" 3 v, ja "Sanni" 6 v. sekä Hulda. Semmoinen pieni tammalauma. :)

  VastaaPoista

En tietoisesti julkaise minkäänlaista perustelematonta negaa, sitä saa elämässä vastaansa muutenkin. Tämä on minun muumimaailmani. ;)