sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Syyllinen

Torstaina Timo tuli hieromaan tallin neljä pollea joista Selma oli yksi. Kerroin Selman nyökyttelystä ja että paikallistimme Miran kanssa ongelman vasemman etujalan lapa-rynnäs-olka -alueelle. Timo sanoi kuulemansa perusteella että kuulostaa olkaongelmalta. Heti kun hän kävi käsiksi ongelma-alueeseen, löytyi täsmälleen se kohta josta kiikastaa.

Tuossa noin,
Rintalihaksessa tuntuu jokin arpikudos (voi olla joku vanhempi revähdys esim liukkailla keleillä) joka nyt treenin lisääntyessä on alkanut kiristää ympäröiviä rintalihaksia. Se oli todella kipeä ja Timo käsitteli sitä kolmessa erässä hieroen välillä muualta. Liikunta on päälääke tähän vaivaan, niinkuin olimme oivaltaneetkin. Lisäksi rintaa kannattaa venyttää nostamalla etujalka ylös, koukkuun ja vetämällä sitä suoraan sivulle.

Auttava venytys.
Timo suositteli myös lämpölinimentin hieromista silloin tällöin. Olen vältellyt linimenttejä sen jälkeen kun koitin hoitaa Selman jännetuppitulehdusta arnika-linimentillä ja sen ihoon tuli rupia ja ihottumaa saman tien. Mutta ehkä jotain lämmittävää voisi silloin tällöin kokeilla.

Kuvat ovat todella huonoja taas, valitan. Ja Selmakin aivan hikinen, koska Mira ratsasti sen ennen hierontaa. Se liikkui silloin edelleen ihan hyvin. Pienen pientä ep:tä oli havaittavissa. Nyt on kuitenkin helpompi siihen suhtautua kun varmuudella tietää mistä se johtuu ja mikä siihen auttaa. Nyt en ole ennättänyt Selmaa hieronnan jälkeen liikutella, huomenna näen miten se liikkuu. Ehkä Timo teki taikojaan niin hyvin, että se jumi laukesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

En tietoisesti julkaise minkäänlaista perustelematonta negaa, sitä saa elämässä vastaansa muutenkin. Tämä on minun muumimaailmani. ;)