torstai 7. tammikuuta 2016

Arvonnan tulos ja maalaushommia

Bikinit on tungettu takaisin vaatekaapin uumeniin ja vedetty haaroista ratkenneet villakalsarit jalkaan. Mielenkiintoista oli tulla +24 asteen lämmöstä -26 pakkaseen seistemän tunnin sopeutumisajalla. ;) Nooh, en se minä ole joka on täällä pakkasessa tiltannut. Se oli auto ja tallin vesihuolto.

Asiaan. Kuten kaikki intohimoisimmat Selmavideoiden fanit huomasivat, Vuosikatsaus-videoon oli ympätty arvonta, jonka palkintona oli (ja on) tekemäni akvarellimaalaus tai nimikyltti haluamastaan hevoisesta. Osannottajamäärän rajallisuudesta johtuen arvonta oli tällä kertaa astetta helpompi käytännössä toteuttaa (juu, minä todellakin kirjoitin FB arvontaan osallistuneiden yli 100 henkilön nimen paperisuiruun jonka laitoin pussiin...). Osallistujien onneksi voittoprosentti oli nyt myös suurempi. :D Ja tattada daa da daa, voittaja on:

Sanna! Onneksi olkoon! :)

Ja sitten ihan omaksi ilokseni haluan palkita vuoden 2015 kovimman kommentoijan samalla palkinnolla. Näiden iltojeni ilahduttajien rankkaaminen olikin hauskaa puuhaa! Top 5 kovimmat ovat:

5. Anna
4. RC
3. M
2. Anu

...ja ykkösenä tiukasti Anun päihittänyt

1. Co. Onnea onnea! Saat myös mittatilausmaalauksen/nimikyltin! :)

Laitakaa voittajat sähköpostia minulle maiju.a.okkonen@gmail.com, niin suunnitellaan!

Joulun alla maalaushommia olikin hiukan tilaustöiden muodossa. Tässä yhden niistä prosessi kuvin, kyseessä on nimikyltti.Kuvien laatu ei ole ihan parasta mahdollista, mutta näillä mennään.

Uusi vuosi ja uudet kujeet. Ja muita kuluneita fraaseja tähän loppuun. Adios!

6 kommenttia:

 1. Eikä! Ihanaa! Mä en ikinä voita mitään! Pelastit iltani (jonka olen muuten pyllistellyt keittiökaappien sokkeleissa kumppaneinani sisätilalämppäri ja hiustenkuivain. Vaikee varmaan arvata miks on illan vitutuskäyrä ollut aika noususuuntainen.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh, minä käyn suihkussa tyhjän melassipöntön kanssa koska aamuisin ei talliin tule vettä ja kuuma vesi on nopein tuoda kotoa messiin... :D Mutta okei, voitit pakkasvetutuksenkin. Kiva että tuli piristettyä oikealla hetkellä. :)

   Poista
 2. Olet kyllä niin taitava maalaamaan noita hevosia. Tulen ihan kateelliseksi :)

  VastaaPoista

En tietoisesti julkaise minkäänlaista perustelematonta negaa, sitä saa elämässä vastaansa muutenkin. Tämä on minun muumimaailmani. ;)