tiistai 14. heinäkuuta 2015

Perusarkea ja valmennusta (VIDEO)

 Perusarki on taas päässyt valloilleen. Selma ja Mira kävivät toistamiseen Salla Aarion valmennuksessakin. Tällä kertaa laitettiin suosiolla kanget päähän. Selmalla kulki ravi todella hyvin, laukka oli nihkeämpää. Tunnilla tehtiin paljon "ylitaivutusta" ja näissä harjotteissa huomasi, että lavat taas kiristävät.

Jälkikasvu kylmäyshommissa.


Kohusaappaat läheltä. ;)
Otin pienen pätkän videotakin. Keli oli taas vaihteeksi niin pilvinen, että kännykällä oli turha toivoakaan saavansa edes auttavasti tarkkoja kuvia...

VALKKAVIDEO

Kohta Selmalla voisi uskaltautua taas kokeilemaan esteitä, ainakin matalaa jumppaa. Jalka on ollut nyt aika hyvä ja kävin sillä valkkapäivän jälkeen myös piiiitkästä aikaa kunnon hölkkälenkillä kärrien kanssa. Viimeksi olen tainnut ajaa keväällä, ainakin jos siloissa olevan irtokarvan määrää on uskominen. Selma kulki kärrin edessä oikein iloisena korvat höröllä, eikä 10 km hölkästö tullut kuin kevyt pintahiki. Voimailemaan en ole uskaltautunut etujalan takia vielä kentän lanaamisen muodossa, mutta ehkä kohta sitäkin uskaltaisi tehdä. Voimaa ja massaa (lihasta) pitäisi taas saada saikulla menetettyjen tilalle. Selmalla on kunto niin hyvä jo, että ainoa keino lanauksen ja hyppyjen lisäksi olisi harjulla ja montuilla kiipeily, mutta kaikki nämä urheilumuodot ovat lihasten lisäksi kovaa työtä jänteille ja sekös nyt tätiä hirvittää. Ettei banaanijalasta tulisi taas isompi banaani kun se on nyt saatu suhteellisen hyväksi.

Löysin tässä sattumoisin viimekesäisen videon länkien sovituksesta ja länkikaavan teosta. Jos jollakulla on juuri nyt kyseinen aihe sydäntä lähellä, niin linkkaan sen ja myös luokkivaljastusvideon tähän. Kohtahan ne on rekikelitkin. ;)

LÄNKIEN SOVITUS JA LÄNKIKAAVA -VIDEO

LUOKKIVALJASTUSVIDEO

Näillä mennään. Jospa sitä lähtisi Kipaan vilkuilemaan kisakalenteria...


6 kommenttia:

 1. Mitä savea käytät Selmalla? Tilasin itse kokeeksi hevarilta msm kylmäyssaven ja mietin vaan voiko nuista tulla iho-oireita herkemmälle hevoselle kun en ole koskaan misia käyttänyt? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan tilasit juuri samaa savea mitä käytän? :) Walhstenin W-kylmäsavi + msm on tuo. Selman superherkkä iho on kestänyt tuota aivan mainiosti, toisin kuin linimenttejä tai edes arnikaa. Tässä postauksessa kerroin aiheesta ja siellä on linkki purkin kuvaankin: http://luokki-ja-satula.blogspot.fi/2015/05/savea-laidunta-ja-seppo.html?m=1

   Erittäin hyvin toimii tuote ja poistaa lämmöt ja nesteturvottelut. :)

   Poista
 2. Kiitos videoista. On sydäntä lähellä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitääh?? Etkö sie jo viime kesänä kattonu sitä? :D Ou nou.

   Poista
 3. Katsoin. Ja katson taas. Ja sitten vielä ainakin kerran, kun on ihan oikeasti ajankohtaista =)

  VastaaPoista

En tietoisesti julkaise minkäänlaista perustelematonta negaa, sitä saa elämässä vastaansa muutenkin. Tämä on minun muumimaailmani. ;)