keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Kisakuume ja keisarinnan uudet saappaat

Uskomatonta, mutta totta: huomenna Selma ja Mira starttaavat kaksi koululuokkaa! Ja mikä jännintä, nyt on edessä myös ensimmäinen heA -luokka. Se uskallettiin ottaa kokeiluun, koska kisat ovat I-tason ja omassa pitäjässä. Tavoitteena ei siitä ole oikeastaan yhtään mitään. Bonusta on jos tulee hyväksytty tulos. Pari päivää ratojen treenauksen jälkeen (tänään on vapaapäivä) tulimme siihen tulokseen, että olisi luultavasti ollut järkevin jättää heB kokonaan väliin ja mennä pelkkä A. Ihan vain Selman jaksamisen ja ennen kaikkea Miran muistikapasiteetin takia. :D Mutta rämmitään nyt nämä läpi ja sitten toteutetaan suunnitelmaa, että II-tasolla heB ja I-tasolla heA eikä useampia luokkia. Ja riippuen tietenkin luokista ja vaikeustasosta. Ja muuta diipadaapaa.

Mira myös satsasi edustusvermeisiin ja rakastui tavallisesta poikkeavamman värisiin Mountain Horsen saappaisiin (jotka ovat krokokuvioidut). Ja nehän mätsäävät Selman läsin kanssa vallan mainiosti!

Päivän pilvisyysaste oli liikaa kännykälleni ja valitettavasti kaikki kuvat ovat tällaista huttua tällä kertaa... Treenit 29.6.


Käyntiä..Ja ravia.


Toissapäivänä harjoiteltiin siis B:n rataa (Nuorten hevosten kenttäratsastusohjelma 2009). Mira menee A:n radan kangilla. Sekin on muuten Selman ensimmäinen kerta (luonnollisestikin). Työmaata riittää, ratsastaa saa koko ajan täysiä ja sehän se haaste onkin kun helposti keksittyminen herpaantuu kun joutuu miettimään mitä radalla täytyy esittää seuraavaksi ja missä kohti. Mutta koska paineita ei ole, niin minä olen erittäin luottavaisin mielin ja lähinnä toivon että Selma suorittaisi tasollaan ja voisimme kokea voittajafiilistä ihan vain siitä.


Nämä kuvathan menee ihan maalauksista.. ;)

Keskiravin hakemista.

Eilisiä treenejä en ennättänyt kuvata olenkaan sillä minulla oli kuiskaajanhommia. Meidän oma kenttä on lyhyt, joten A:ta (Helppo A:2 2009) täytyi lähteä treenaamaan raviradan ratsastuskentälle. Onhan se b:n ratakin pitkällä radalla, mutta vähän soveltaen se kotikentällä pyöriteltiin. Raviradan treenit eivät olleet aivan priimat, Selma pällisteli tyhjällä alueella ympärilleen etsien muita hevosia ja keskittyminen oli välillä aivan hukassa. Mutta toisaalta se suoritti vastalaukat ensimmäisellä kerralla aivan nappiin. Että ota tuosta nyt selvää. Välillä se tarjosi keskiravin kohdalla laukkaa ja muuta pientä.


Mutta huomenna se nähdään miten käy. Toivottavasti joku muu kuvaisi Selmaa, koska minä otan radat videolle. Mukavaa olla taas normaaleissa tunnelmissa. :)

2 kommenttia:

  1. Vautsi, hyvännäköistä menoa! Saappaiden väristä en ole kyllä ihan vakuuttunut, kaipa sitä on niin vanhanaikainen että saappaiden pitäisi olla tumman ruskeat tai mustat... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! Se on hyvä aina ravistella rajoja välillä! :D

      Poista

En tietoisesti julkaise minkäänlaista perustelematonta negaa, sitä saa elämässä vastaansa muutenkin. Tämä on minun muumimaailmani. ;)