maanantai 16. maaliskuuta 2015

Vastalaukkaa ja kuulumisia

Koulu on niin viimemetreillä, että viimeisten portfolioiden kokoaminen ja näyttöihin valmistuminen ovat nielaisseet kaiken ajan mitä tallilta, lapsilta ja ystäviltä on jäänyt jäljelle. Selma on kuitenkin liikkunut edelleen entiseen tahtiin, Mira on tuuppaillut koulua parina päivänä viikossa, minä maastoillut satulan kanssa tai ajanut reellä. Ja välillä Selma on hölkötellyt perähevosena 12 km hölkkälenkeillä. Kävimme myös viime lauantaina osallistumassa Suomenhevosen ratsukoulutus -luennolle demoratsukkona (siis Mira ja Selma oli se ratsukko ja minä vain fanitin). Siitä kirjoitan tarkemmin seuraavassa postauksessa.

Tässä tunnelmia 7.3. koulutreeneistä joissa jatkettiin mm. vastalaukkaharjoituksia. Todellakaan ei olla missään hienosäätövaiheessa, vaan vasta ratakiskosta vääntämisvaiheessa. Mutta Selma parantaa yrityksiään joka kerta.

Laukannosto. :D Ei ihan vielä Selmalla tasapaino riitä tekemään sitä vaaditussa muodossa, mutta pikku vikoja.

Täyskaarron loppu kohti vastalaukkalla mentävää kaarretta vasempaan. Sempula topakkana.

Kehut onnistuneesta suorituksesta ja yrittäjämielestä.VASTALAUKKAVIDEO

Kaupunkiimme on lopultakin avattu suloisen tuttavani ja kisakumppanimme toimesta hevostarvikeliike Huputitihumma. On tullut vähän jo shoppailtua siellä ja jotenkin kun liikkeeseen menee niin huomaa kuinka Selmalta puuttuu yhtä ja toista. ;)

Seuraavalla kerralla sitten demohevostelua videon muodossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

En tietoisesti julkaise minkäänlaista perustelematonta negaa, sitä saa elämässä vastaansa muutenkin. Tämä on minun muumimaailmani. ;)